• 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt och retur
  • Leverans 1-3 dagar

0

Din varukorg (
0
)

Rabatt: 1000 SEK

Fri frakt & retur. Öppet köp 30 dagar

Total: 

1000 SEK

Orderkommentar

VÅRT TEAM

Säg hej till vårt lilla gäng

Våra två huvudkontor finns i Härnösand, Sverige och Dhaka, Bangladesh. Vi är totalt en familj om 45 anställda som trivs och har kul på jobbet. Alla anställda i vår studio har en bra lön, semester, betald sjukfrånvaro, pensionssparande och utbildning på arbetstid. Något som borde vara självklart, men som tyvärr inte är fallet i Bangladesh och på många andra ställen. Vi hoppas kunna inspirera andra företag genom att berätta om hur vi arbetar.berätta om hur vi arbetar:

Våra arbetsvillkor

Vi ska trivas och må bra på jobbet

Bra löner & en röst

Alla våra anställda i Bangladesh har bra löner, oavsett om du precis börjat eller jobbat hos oss i tio år. Vi betalar i snitt nästan dubbelt så mycket i lön, jämfört med vad som har avtalats mellan parterna i industrin. En bra lön är viktigt och en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb. Men än viktigare är möjligheten att påverka sin lön. Alla löner sätts individuellt och efter förhandling (de senaste tre åren har våra lönekostnader ökat med ca 80%, så kanske borde vi hålla oss till väskor).

Sparprogrammet

Vi har skapat ett eget sparprogram för våra anställda, dels för att det inte finns något system för pensionssparande och dels för att vi tycker det är viktigt att tänka långsiktigt. Varje anställd månadssparar en summa, som vi matchar med 25 % första året, 50 % andra året, 75 % tredje året och slutligen 100 % fjärde året. Det innebär att du som anställd får en ränta på insatt kapital om 150%. Slå det Skandia!

100% övertidsersättning

Ibland behöver vi jobba på kvällar och helger för att kunna leverera alla beställningar i tid. Då betalar vi dubbel lön. Det är faktiskt lag på det i Bangladesh, även om ingen följer det, förutom vi då, typ.

Utbildning

Vi utbildar våra anställda (som behöver det) i att läsa och skriva. Vår platschef Flora Moshina är lärare och väldigt uppskattad på ”golvet”. Vi tycker att det är vårt ansvar att utbilda och lära ut, inte bara duktiga hantverkare utan medmänniskor. Oavsett om dem väljer att jobba kvar hos oss eller någon annan så kommer det alltid finnas ett värde av utbildningen.

What´s the best thing with your job?

"Our working environment is good and friendly". Polash works as a craftsmen overseeing production and can do both cutting of leather to sewing the bags together.

Polash Amhed

What is the best thing about your job?

“When I´m at the job, it feels like I´m with my family”. Flora is the general manager, planning and following up the production. She is also a teacher, having basic classes in reading and writing for those who need it.

Flora Moshina

What´s the best thing with your job

“Very good working environment and a good regular salary”. Juwel is our master craftsmen, responsibly for the production floor and also the one making all new samples.

Juwel Rana

What´s the best thing with your job?

“We work like a family here. So I have two families”. Rehana is a sewing machine operator and is responsible for all the straight stitching you can see on your bag.

Rehana Parbin

Hitta din favorit