• 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt och retur
  • Leverans 1-3 dagar

ERBJUDANDE - necessär på köpet när du handlar för minst 1995kr. Läggs till i kassan automatiskt, gäller tom 26/5.

0

Din varukorg (
0
)

Rabatt: 1000 SEK

Fri frakt & retur. Öppet köp 30 dagar

Total: 

1000 SEK

Orderkommentar

VÅR PRODUKTION

För oss handlar enkelhet om hållbarhet
Vi adderar aldrig något onödigt, snarare tvärtom. En ren och tidlös design som gör att väskan håller länge, både i stil och kvalitet. En väska som du kan bära med dig genom livet och som bara blir bättre för varje år som går

VÅRT LÄDER

Ett äkta och naturligt material

Vi använder bara material vi vet är bra. Därför har vi utvecklat vårt eget läder som är vegetabilgarvat och 100% kromfritt. Det är gjort i full grain, vilket innebär att ytan inte är mekaniskt behandlad och med en massa kemikalier. Tvärtom, den är helt naturlig och vacker, precis som ett riktigt läder ska vara. Det innebär också att ytan inte är ”perfekt”, du kan se skiftningar, läkta ärr och naturliga skavanker vilket vi tycker är det mest vackra och äkta. Ingen väska är den andra lik, precis som vi människor.

100% EKOLOGISK BOMULL

Vårt innerfoder är en historia i sig

Vi tillverkar det hos våra vänner på Thanapara Swallows, ett kvinnokooperativ i grannbyn. Det är tillverkat av ekologisk bomull, som är odlat utan kemikalier och bekämpningsmedel. Från bomullen spinner och väver kvinnorna textilen som sedan blir till innerfoder i alla våra väskor. Resultatet är ett slitstarkt och vackert foder som är tillverkat med kunskap och hantverkartraditioner. Vi är väldigt glada för att jobba ihop, lika barn leka bäst.

YKK EXCELLA

Dragkedjor är ett gissel

Har du någonsin råkat ut för att en dragkedja som gått sönder? Vi har vuxit upp med ett gammalt ordspråk; det finns två saker i livet vi vet med säkerhet. Det ena är att vi alla kommer dö någon gång, det andra är att dragkedjor går sönder. Därför använder vi bara YKK:s Excella dragkedjor i alla våra produkter. Ja, de är rätt dyra men de är de bästa du kan köpa.

MÄNNISKORNA

Med en enkel design och bra material så är man nästan hemma

Väskan ska bara sättas ihop, eller hur? Vi gör det mesta för hand, det blir bäst så. Allt från att skära ut alla delar, till att behandla kanter eller smörja in väskan med balsam när den är klar. Vi driver inte en fabrik, i vår studio jobbar bara människor med en massa passion och vilja för att göra riktigt bra väskor. Varje dag.

Hitta din följeslagare